Konferensblock

KONFERENSBLOCK 10 BLAD
Konferensblock med 10 blad i 80 g svanengodkänt svenskt papper med en 300 g pappskiva. Vi trycker med er egen layout, kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag. Klicka er vidare på aktuellt format nedan och få fram en prisuppgift direkt. Dessa block går även att få svanenmärkta.
Längre ner på denna sida kan du få lite tips om vilka möjligheter det finns.

Om ni är intresserade av att beställa konferensblock har ni kommit rätt. Vi är Skandinaviens största tillverkare av konferensblock och producerar årligen miljontals block till flera hundra olika kunder. Vi hjälper er gärna med att ta fram ett tryckoriginal.

Varför beställa konferensblock
Förutom att vara ett utmärkt arbetsredskap vid möten och utbildningar är ett konferensblock också en utmärkt reklamartikel och informationsbärare. Många block tas med hem av användaren och ger ett budskap spridning över tid.

Några tips
Vi trycker dina block utifrån ett blankt papper. Du väljer vad vi ska trycka och får naturligtvis ett tryckförslag att godkänna innan du behöver bestämma dig. Om du vill hålla priset nere kan man trycka eventuell linjering och annan text med en färgerna i din logotyp.
Tryck gärna dina kontaktuppgifter, telefonnummer, webadress mm i foten på skrivbladen.

Om du vill ha en länk till någon speciell sida på internet kan man trycka en QR-kod.

Det går också att trycka en väldigt tunt rastrerad bild över skrivbladet som då blir som en vattenstämpel. Kan vara er logotyp, bild på er fastighet eller er huvudprodukt.
Baksidan på pappskivan kan också nyttjas som informationsbärare. Presentera ert företag, er anläggning, öppettider, viktiga produkter eller tjänster. Pappskivan går att printa i fyrfärg så bilder är inte något problem.

Miljövänligt
Våra block är miljövänliga och trycks på svanengodkänt papper och med pappskiva som är baserad på returpapper alternativt en svanengodkänd papp från jungfrufiber. Sedan 2008 är vårt tryckeri svanenlicensierat och vi kan svanenmärka våra trycksaker. Tänk på att svanenlogotypen bara får tryckas i svart eller grön 347. Se mer om vårt miljöarbete här.

Visar alla 3 resultat

Visar alla 3 resultat