Om oss

OM OSS

Stärk din profil med
Svedala Block & Pennor

Snabbt och enkelt,
utan mellanhänder!

Hos oss är det enkelt att beställa block, pennor och andra trycksaker för konferens och företagsprofilering. Med egen import och eget tryckeri ger vi dig hög kvalitet och bra priser.

Vi erbjuder

Direktimport

Pennor importerar vi i stora volymer och alltid direkt från pennfabriker runt om i världen. Detta ger oss unikt låga inköpspriser vilket gör att vi kan hålla låga priser ut till er. I vårt lager i Svedala har vi som regel cirka 2.000.000 pennor.

Eget penntryckeri

Allt tryck på pennor sker i eget tryckeri med tre helautomatiska tryckmaskiner. Detta ger oss full kontroll på kvalité och leveranstider. Vi är idag ensamma i Sverige om att kunna trycka helautomatiskt tampotryck på pennor.

Egen blockproduktion

Vi producerar block I vårt eget tryckeri och då i två rotationstryckpressar för offsettryck. I dessa tryckpressar kan vi trycka i upp till fyra färger samt även trycka på baksidan av papperet.

Egen reproavdelning

Med en egen reprofunktion i företaget kan vi snabbt hjälpa dig med ett tryckförslag utifrån dina instruktioner. Vi har lång erfarenhet och kan kanske komma med några nya idéer till dig.

Trevliga säljare

Vi är också kända för att ha mycket trevliga säljare, Christer och Stellan som alltid blir lika glada när du ringer.

Behöver du hjälp?

Tveka inte att höra av dig!

Tel:  040-40 00 37
E-post: info@svedalablock.se

Hitta hit