Header-2-7.png
   
Hem Reklampennor Block Kollegieblock Konferensblock Anteckningsblock Trycksaker Om oss Miljöpolicy Kontakta oss Beställa/Offert Nyhetsbrev

VÄLKOMMEN TILL SVEDALA BLOCK & PENNOR!

Vi är ett företag som har specialiserat oss på tryckning av block i olika former samt import och tryckning av pennor. Om du beställer av oss beställer du alltså direkt från tryckeriet utan mellanhänder. Det är därför vi kan hålla låga priser utan att göra avkall på kvaliteten. Nedan finner du lite mer information om vilka vi är och hur vi arbetar.

DIREKTIMPORT

Pennor importerar vi i stora volymer och alltid direkt från pennfabriker runt om i världen. Detta ger oss unikt låga inköpspriser vilket gör att vi kan hålla låga priser ut till er. I vårt lager i Svedala har vi som regel cirka 2.000.000 pennor.

EGET PENNTRYCKERI

Allt tryck på pennor sker i eget tryckeri med tre helautomatiska tryckmaskiner. Detta ger oss full kontroll på kvalité och leveranstider. Vi är idag ensamma i Sverige om att kunna trycka helautomatiskt tampotryck på pennor.

EGEN BLOCKPRODUKTION

Vi producerar block I vårt eget tryckeri och då i två rotationstryckpressar för offsettryck. I dessa tryckpressar kan vi trycka i upp till fyra färger samt även trycka på baksidan av papperet.

EGEN REPROAVDELNING

Med en egen reprofunktion i företaget kan vi snabbt hjälpa dig med ett tryckförslag utifrån dina instruktioner. Vi har lång erfarenhet och kan kanske komma med några nya idéer till dig.

TREVLIGA SÄLJARE

Vi är också kända för att ha mycket trevliga säljare, Christer, Stellan och Morgan, som alltid blir lika glada när du ringer.

                                            SVEDALA BLOCK & PENNOR | Box 153, 233 23 Svedala | Besöksadress: Gyllerogatan 3, Svedala | info@svedalablock.se | tel: 040-40 00 37